Banzai Surfer Free

Banzai Surfer Free 1.1.2

Tijd om te surfen

Banzai Surfer Free is een leuk surfspel waarin je op je surfboard de zee oversteekt. Ondertussen ontwijk je gevaren ontwijkt en geniet je van de golven.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele besturing
  • Vrolijk en kleurrijk
  • Voor surf-fans
  • Surfboard aanpassen

TEGEN

  • Erg onrealistisch
  • Slechts vijf omgevingen

Goed
7

Banzai Surfer Free is een leuk surfspel waarin je op je surfboard de zee oversteekt. Ondertussen ontwijk je gevaren ontwijkt en geniet je van de golven.

Surfen en avonturen beleven


Banzai Surfer Free doet eerder denken aan een platformspel op het water dan aan een surfsimulator.

De surfende hoofdpersoon moet muntjes te verzamelen en tegelijkertijd haaien en andere obstakels vermijden. Je doet dit door met je surfboard zowel over het water als door de lucht te zoeven.

Er zijn vijf omgevingen in het spel, van een vredig eiland tot interessante landschappen zoals Paaseiland. Hoe verder je komt, hoe meer verschillende surfboards je vrijspeelt.

Hurk, vlieg en duik de zee in


Ondanks dat de sprongen en stunts vrij beperkt zijn, kun je in Banzai Surfer wel springen, hurken, en de zee in duiken met je dolfijnenvrienden.

De besturing is eenvoudig (met een vinger) en maakt verdere bedieningsopties helemaal overbodig.

Surfen is nu nog leuker


Van een surfspel verwacht je natuurlijk dat je spectaculaire sprongen, stunts, enz. kunt uitvoeren. Je kunt wel springen in Banzai Surfer Free en het spel heeft een aantal verrassingen voor je in petto, maar de bewegingen en besturing zijn verder vrij eenvoudig.

Aan de andere kant is het spel vrolijk en kleurrijk en heeft het af en toe een vleugje humor.

Conclusie


Surfen doe je voor de lol. Ondanks dat Banzai Surfer Free je verlangen naar zon, zee en strand niet zal kunnen wegnemen, is het is een leuk tijdverdrijf voor regenachtige dagen thuis op de bank.

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
Banzai Surfer Free

Download

Banzai Surfer Free 1.1.2

Beoordelingen about Banzai Surfer Free